Hundvalpar räddade treåring från att frysa ihjäl


Tre år gamla Jaylynn Thorpe räddades till livet av två hundvalpar. Jaylynn försvann från sin barnvakt och blev tvungen att övernattade i skogen i minus grader, han sov intill två hundvalpar som troligtvis genom att sova tätt intill honom räddade hans liv.

Ett räddningsteam fann treåringen 21 timmar senare. Hundvalparna följde efter treåringen även då han fraktades med ambulans till sjukhuset. Dit han gick dit gick även hundarna säger volontär Billie Jo Roach ur räddningsteamet. Mamma Sarah Ingram säger att hennes sons första ord vid återkomsten var, mamma jag blev kall, jag sov i skogen och valparna höll mig varm.

Jaylynn fick lämna sjukhuset efter ett dygn, han fick en massa mat däribland ostburgare och hot dog, jordgubbsglass och en portion chips.

Jag undrar just vad hundvalparna blev bjudna på?

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 svar på Hundvalpar räddade treåring från att frysa ihjäl

  1. Leo Beata skriver:

    Hoppas dom får fantastiska liv och att vi människor förstår att djur inte bara ”är djur”…

  2. Max skriver:

    Ja, hoppas de fick något roligare än torrkulor…muttrar taxen Max.

  3. Xzazza skriver:

    Tack för kommentaren på min sida! :)Svar på kommentar:Nej det är sant. Julklappen med kassler var en gåva från mina söner. Eller…rättare sagt var samtliga julklappar till djuren från mina söner. Jag älskar visserligen mina djur, men jag tror inte att de bryr sig så mycket om julklappar. De har nog ingen koll på julen alls. De är nog mest glada över att vi är tillsammans, och när det gäller hunden är det väl mera glädjen att få göra något kul ihop med oss.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.