Systrar attackerades svårt av aggressiv rottweiler


Chicago. Två systrar 5 och 10 år gamla attackerades svårt av en rottweiler. Flickorna var ifärd med att mata hunden då den gick till attack. Femåringen fick föras med ambulans till sjukhus, enligt uppgift har hon allvarliga skallskador och skador i ansiktet. 
 
Hunden uppges ha rymt från en bur på en bakgård, där den attackerade flickorna, den försökte sedan ta sig in i flickornas hem.  Först attackerade hunden den mindre flickan, därefter följde den efter den äldre flickan som lyckades fly ut på gatan. En passerande bilist stannade sin bil och gick till angrepp mot hunden för att på såvis rädda flickan från den aggressiva hunden.
Den barmhärtige samariten, och flera invånare och Joliet polisen lyckades klämma upp hunden mot ett staket och fånga in den. 

Flickornas mamma hade tagit hand om hunden i två månader och hade försökt att få ägaren att hämta den. Polisen utreder nu vem som är juridisk ägare till hunden.

Artikel på Breaking News

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Systrar attackerades svårt av aggressiv rottweiler

  1. Anonym skriver:

    Jag har väääärldens mest underbara rottis! Den rottisen kan inte haft det lätt.. det hör man ju direkt, flytta runt o ägaren inte kommer o hämtar hunden.. ”rymt från en bur” haha jaaa visst fan blir man galen som hund när man väger 40-50 kilo o behöver stimulans.. sitta i en bur.. folk är för roliga.. Rottisen är den bästa familjehunden man kan ha, bara man ägnar tid åt den dagligen, å ÖÖSER över den med kärlek.. det har vi gjort, alla älskar henne i hon älskar alla!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.