Modebloggare DennisM överfallen av man med Pit Bull

Foto: Nyheter24

Det är inte alltid lätt att vara ung och vika av från normen. Det kan många ungdomar vittna om.

Sveriges största manliga modebloggare och fashionista DennisM, 18 år, från Falköping, blev sent i natt överfallen när han var på väg hem från en promenad med sin chihuahua Louis. Dennis skriver på sin blogg:

”Jag går igenom tunnelbanan och rätt som det är så hör jag någon skrika mitt namn, ”Dennis, Dennis”. Jag vänder mig om och ser en man med en stor och aggressiv pitbullhund. Jag vet inte om ägaren eller hunden var argast men jag vände mig om och fortsatte att gå snabbare och snabbare. Plötsligt hör jag hur hunden börjar att skälla och ägaren börjar att springa emot mig samtidigt som han skriker ”Din jävla bög, du ska dö!”

”Jag började att springa och Louis flög fram och tillbaka i min famn samtidigt som jag hörde ”din jävla bög, alla hatar dig och din blogg” i bakgrunden. Jag kunde knappt hålla i den lilla hunden samtidigt som jag sprang, skriver DennisM på sin blogg.”

DennisM lyckades springa ifrån mannen som jagade honom men under flykten snavade han och fick lilla Louis under sig.

”När jag kom hem ringde jag till Polisen som kom efter en timme. Louis låg under soffan i flera timmar tills han vågade komma ut. Han var helt täckt av blött grus och han blödde i sitt vänstra bakben så jag tvättade honom och satte på ett litet plåster.” skriver nyheter24

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Modebloggare DennisM överfallen av man med Pit Bull

  1. Anita skriver:

    Stackars lilla hund. Jag hade tagit den till veterinären (den kan ju ha drabbats av inre blödningar).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.