Katrin hånar Blondinbellas bajsprojekt

Tre små flickor har hamnat i luven på varandra, nämligen Blondinbella, Katrin Zytomierska och Carolina Gynning, just nu strider de om hundbajs! Ni beter er som fjortisar bara så ni vet! Finns det inga andra nyheter i Sverige än detta?

Pr-geniet Katrin Zytomierska tänker inte låta bråket med Isabella ”Blondinbella” Löwengrip dö ut. Nu lägger hon ny ved på brasan. Och passar på att ge råd till alla andra, som likt henne, vill hamna i mediernas blickfång. ”Bråka lite med Blondinbella”, är hennes nya tips på hur medier, bloggare och journalister kan öka sina läsarskaror.

Zytomierska begriper inte hur blonda Löwengrip inbillar sig att hon kan gynnas av att rasa mot henne och Carolina Gynnings vikthets och romantisering av bantning. På bloggen skriver hon:

”I fortsättningen när journalister och unga människor frågar mig vad man ska göra för att öka sina läsare på bloggen så ska jag svara ’Bråka lite med Blondinbella’. Jag hör Blondinbella i en intervju på Mix Megapol. Hon säger att allt som hon gör är medvetna pr-strategier. Ja ha… tänker jag då. Bra… tänker jag då. Hennes senaste strategi är att snyfta i teve om att hon vill rädda unga flickor från denna dödliga sjukdom som anorexi är. Hon väljer, medvetet enligt henne själv, att blanda in mig och Gynning i den sörjan. Ok…tänker jag då. Bra… tänker jag då.”

Däremot får Blondinbella beröm för sitt nya bajsprojekt, där hon, enligt Zytomierska, går runt på stan och sätter små lappar på bajskorvar med budskapet ”Skäms! Plocka upp efter din hund!”.

Zytomierska skriver:

”Det är så sött. Och så förnuftigt. Men det är ju sån hon är. Allas vår Bellush.”

läs mera på nyheter24

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Katrin hånar Blondinbellas bajsprojekt

  1. Anita skriver:

    Bra gjort av Blondinbella. Ja, bra gjort att skräpa ned ytterligare (papperslapparna).Vilka onödiga ”diskussioner” de där blåsta individerna har.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.