Jägarna vill förbjuda bajs i skogen


Då våren kommer brukar det snackas mycket om hundbajs som dyker upp här och där i naturen. Men nu gäller det inte hundbajs utan människobajs, jägare retar sig nämligen på att deras hundar rullar sig i bajs från bärplockare. Varje år kommer det flera tusen bärplockare under några månader till Sverige. Dessa bajsar i skogen så nu är jägarna på ”jaktstigen”, de vill skydda sina hundar från bajskorvarna. Då bärsäsongen är över börjar älgjakten, och då rullar sig hundarna i bajset för att dölja sin egen lukt.

Men hur gör jägarna då de känner sig nödiga i skogen, jo täcker över det med ris och löv. Då rullar sig hundarna inte i det.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

9 svar på Jägarna vill förbjuda bajs i skogen

 1. TheHustru skriver:

  alltid finns det nåt att lägga sin energi på… *S*…jag ska börja bajsa i skogen….

 2. Ewa skriver:

  ha ha ha ha Suck !!! Jägare är ett folk för sig !!! Skäller dom på älgarna när dom skiter med ??? KRAM

 3. Liza skriver:

  Haha, oj. Kan de inte sätta upp skyltar i stället, ”täck gärna bajset”

 4. Pontus skriver:

  Jag tycker synd om älgarna. Det är väl bra att hundarna luktar människa efter att ha rullat sig i bajset då blir älgarna svårare att skjuta efter som de springer iväg när jägaren kommer.

 5. Sara skriver:

  Det är inte bara jägarnas hundar som rullar sig i bajset. Vi har två hundar som ofta har rullat sig i människobajs!! Har ni varit med om det så vill ni inte att det ska hända igen för det luktar något fruktansvärt och det går nästan inte att tvätta bort.Hit till Norrland kommer det en massa, massa bärplockare och de lämnar sin skit överallt, nu vet jag inte var ni som kommenterat bor men vill ni börja bajsa i skogen så gör det på er egen gräsmatta så er egen hund rullar sig i bajset!Måste också berätta för er som inte kan något om hundar att de oftast inte rullar sig i vare sig hundskit, älgbajs, renskit eller skit från andra djur.Förövrigt om du äter kött så ska du inte se ner på älgjakten som är ett humant sätt att skaffa sig kött på. Ta en titt på grisindustrin eller ta och börja fundera på var din mat du har i kylen kommer från!!

 6. Robban skriver:

  var skiter de själva, i byxorna? det är väl därför som de alltid har byxor som är förstärkta i grenen, jägarna alltså.

 7. sowi skriver:

  ja nu verkar det fritt att skita i parkerna i storstan med:)Vilken härlig ide… uppmanar allasom besöker storstäderna att sätt er ned i lungnan ro o kläm en kabel så det riktigt står härliga till…trampa gärna sen i det och besök ett cafe..trampa ut skiten därinne så storstadsnissarna får njuta..suck har ni annat än att klanka påde som upplever det som prob.Nu råkar det vara en del som driver turism o.s.vsom drabbas..500 inflygna bärplock. på 400 hektar skog ibland blir bra mycket skit..ser du…

 8. Susann skriver:

  Apropå att man flyger hit bärplockare, har vi inte till räckligt med arbetslösa Norrlänningar eller är det inte tillräckligt fint jobb för en svensk?

 9. Cyber Blogg skriver:

  Ja jag har skrivit om det i min metroblogg.Länken finns på min sida, OM du är nyfiken.Ha en bra kväll

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.