Kloning

Jag har funderat på det här med att klona sin hund, skulle du vilja klona din hund om du fick den möjligheten?

Jag tänker tillbaka på de hundar jag haft, alla har haft sin egen personlighet, visst saknar jag en del av dem mera än andra och visst kan jag längta efter att få en precis likadan hund i nästa kull osv. Men att gå så långt som till att klona en hund skulle jag nog inte vilja, för visst är det underbart med deras egna personligheter. Vad tycker du?

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 svar på Kloning

  1. Monica Hansen skriver:

    Jag skulle inte vilja klona en människa så varför skulle jag vilja klona en hund?Nej tack.

  2. Toffs skriver:

    Nej, verkligen inte. Min lille jycke ska ha sitt eget utseende och sina egenheter, nästa hund sina. Annars skulle det inte finnas någon tjusning i att äga hund, och folk skulle bara ha sina favoritdjur som aldrig gör fel osv…tror jag i alla fall…

  3. Kloning. skriver:

    Genom att klona din hund får du ju tillbaks din hund som du saknat så himla mycket och inget konstigt med det, liksom det är inte så att den är så annorlunda. Kloning av människa är illegalt sedan 1 april 2005 men då är det kloning av hela människor vi talar om. Kloning av djur håller man på med i en del av världen. Kloning av travhästar, grisar, kor, får, möss osv. men man får ej tävla med klonade travhästar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.