Hund lämnades att svälta ihjäl


Foto: nyheter24

ENGLAND. En grym hundägare band fast sin hund av rasen mastiff djupt inne i ett skogsområde och lämnade den att långsamt dö av svält. Den desperata hunden försökte till och med äta jord och träbitar för att överleva. I två vecklor kämpade hunden innan den slutligen dog.

Jag kan bara beskriva den scen som mötte mig som fruktansvärd. Den här hunden har fått lida otrolig grymhet under lång tid, säger Mark Lumgar, den skogsinspektör som hittade hunden, till The Sun

Artikel hos nyheter24

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hund lämnades att svälta ihjäl

  1. cachi skriver:

    NEEEEEJJJJJ!!!!!!!JAG blir så arg, ilsken förbannad, men mest ledsen när jag ser eller läser om arr djur far illa!!!!Det går över mitt förstånd!!!Jag är en sann djurälskare och har hela mitt liv haft både katter och hundar runt mig!!!Titta gärna i min blogg där jag denna månad gjorde ett inlägg om vanvård av djur!!Jag mår så dåligt!!Jag brukar likna mig vid en tigrinna:JAG KAN BÅDE RYTA & SPINNA!!!Nu ryter jag!Bra att du visar detta alla bör få reda på och agera!!Kramen ha en bra dag och jag gör en tummen upp för detta inlägg!!

  2. Greta skriver:

    Usch vad ledssen jag blir!!!Stackars liten hur i hela världen är man funtad om man plågar sitt djur på detta sätt!!!Rent spontant vill man ju binda fast ägaren i ett högt träd utan att kunna ta sig ner och där kunde personen gott hänga till döden avlöser!!Fy fan!Vad illa man mår över mänskligheten!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.