Chipmärkning och vaccination


Spännande, vi sitter i bilen påväg till veterinären för att få vår allra första vaccination och chipmärkning…..ännu ser vi väldigt glada och förväntansfulla ut.
Men kort efter att bilden är tagen så började vi båda må illa och dreglet rann ner för våra finborstade bröstkorgar….även om vi inte ätit sedan tidigt i morse så fanns det tydligen något kvar i magen för upp kom en hel del torrfoderblandning….matte torkade och torkade. Vi såg ut som två dränkta katter då vi äntligen var framme hos veterinären.


Vi fick träffa en väldigt snäll och lugn veterinär som hette Kristina Jönsson på Smådjursakuten i Göteborg.

Matte visste att Indy skulle skrika högljudt av att få nålen med chipmärkningen instucken under huden så av psykologiska själ fick jag Amber gå först, för som ni vet så är jag en riktig tuffing…..här på bilden får jag min allra första vaccinering och jag sa faktiskt inte ett pip …….


…..matte var beredd på att jag skulle skrika nu då veterinären skulle sticka in chipet….men jag sa inte något nu heller, då sa matte till veterinär Kristina att det var den allra första valpen som matte haft som inte reagerat på att få sitt chip…..gissa om jag är stolt nu:)


Här sitter brorsan Indy, han fick visa sina fina tänder för Kristina…..


…nu var matte beredd på ett högljudt skrik men Indy var faktiskt riktigt duktig för han sa inget då han blev vaccinerad……


…men Indy klagade högt av att bli chipmärkt….men han tystnade jättefort och fick beröm av Kristina.
På vägen hem spydde vi fortfarande….det var inte roligt att åka bil, men matte säger att vi nu måste åka bil oftare för att vi skall lära oss att åka med till utställningar. Hemma somnade vi bums och vi sover djupt nu då matte bloggar om vår lilla Påskresa till Smådjursakuten. Nästa vecka skall vi få vår första rabiesvaccin……

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.