Amerikanerna slutar aldrig att förvåna mig


Mascot Books

USA störst först och vackrast men även tokigaste folket jag vet, jag lyfte inte ens på ögonbrynen då jag läste om att man redan nu skall ge ut en barnbok som kommer att handla om Obamas hund Bo!! Knappt har hunden hunnit flytta in innan den får huvudrollen i en barnbok med titteln  Bo, America’s Commander in Leash .

Bokförlaget Mascot Books i Virginia satte titeln så fort de fick veta namnet på presidentfamiljens nya hund, och under två månader har författarna läst på om den fyrbenta glädjemaskinen.

I boken kommer man bland annat kunna läsa om hur Bo hjälper Obama-familjen att flytta in, och om hur han planterar grönsaker och spelar basket med Obama själv.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 svar på Amerikanerna slutar aldrig att förvåna mig

 1. ghostopinion skriver:

  Hej, jag är ute efter ett tips. Har övertagit en 1,5-årig amstafftjej med besvärlig barndom. Stryk, lämnadensam 5 dar medan ägarna var borta m m. Har fått mycket bra fason på henne, hon är glad och harmonisk, får mycket motion, gör som man säger. Men… När jag lämnar henne utanför affären skäller hon. Inte separationsångest, kan lämna henne hemma i flera timmar utan att hon säger ett pip eller stökar. Har du nåt tips om hur man får henne tyst medan jag handlar? Tack på förhand

  • Dog News skriver:

   Jag undrar om du måste ta med dig hunden till affären? Den känner sig nog övergiven då den måste vänta på dig, kan du inte lämna hunden hemma då du handlar, då den tydligt visar att den inte har ledsamt över att bli lämnad ensam hemma. Det finns också stor risk att hunden blir stulen då den sitter fastbunden utanför en affär, det har hänt många hundägare.

 2. ghostopinion skriver:

  Ja, det får väl bli den lösningen. Lite tråkigt men kanske bäst så. Jag som hade hoppats på nåt magiskt trick…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.