Mayday har åkt till Skellefteå


Black Orange’s All In aka MayDay har idag flyttat till sin nya ägare Vanja i Skellefteå.


Tidigt i morse åkte jag upp till Landvetter för att ta flyget till Arlanda dit Vanja redan kommit igår kväll. Jag måste erkänna att jag sov dåligt i natt och var övertrött då väckarklockan ringde. Men jag kom i tid till flyget och resan upp gick bra bortsett från att den som reser med hund i kabinen alltid får sitta längst bak där motorn är placerad, jag är fortfarande döv på ena örat efter resan. MayDay låg snällt i sin transportväska, men jag såg på henne att även hon led av motorljudet.


Vanja hade förberett sig med kattfoder, ett taktiskt drag för MayDay gillade henne omgående, så det var kärlek från första ögonkastet.


Vanjas ressällskap, MayDay kände sig trygg även i hennes famn. Jag blev lite överraskad över att Mayday tycktes finna sig i alla nya personer som under de 2 timmar vi satt där var framme och hälsade på oss. En Pomeranian hund drar till sig människor som en magnet, alla vill hälsa på dem då de är sååååå söta.


Ett hastigt farväl till MayDay och en bild att sätta i albumet där uppfödare och ”valpköpare” träffas.


Hej då MayDay, lova att vara en snäll liten tjej där uppe i norrland. Vanja, jag lovar dig att du inte kommer att få en lugn stund:) det blir bollkastning och lek de närmaste dygnen….


….tröstemat en pizza och en stor stark innan det är dags att hoppa på flyget hem till Göteborg.


Då jag gick ombord på flyget så kändes det som om jag varit utomlands, det är sällan man flyger inrikes numera. Skönt att vara hemma innan kvällen men ack så tomt det var att komma hem och finna en ensam hund i hallen. Nu blir det till att Tiger vänjer sig vid att leka med valparna för annars kommer han nog att känna sig ensam.

Vanja, lycka till med MayDay!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.