12 årig flicka misshandlade hund

12 årig flicka stampade upprepade gånger på hundens huvud, hunden försökte värja sig mot sparkar och slag. Hundens ägare Ray Green ångrar idag att han lånade ut sin hund Jasper till sin goda väns dotter. En förbipasserande lyckades filma det inträffade och under klippet ses flickan sparka och stampa mot Jasper som desperat försökte värja sig mot slagen. (se klippet på länk nedan)

Hundägaren och flickans anhöriga är förvånade över hennes beteende mot den lilla hunden. Tolvåringen skulle snart ha fått en egen hund, men efter att hennes föräldrar sett videon har de tänkt om.

Tolvårig flicka i brutal hundattack

Sickest girl in Britain

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

5 svar på 12 årig flicka misshandlade hund

 1. uno skriver:

  Jag undrar… hur ser tolvåringens vardag ut bakom kulisserna? Vem har gjort henne sådan? Nån borde kolla det. Uno

 2. Dyadae skriver:

  Jag blir så arg att jag skakar. Synd att man inte får avliva folk ibland. Hade en hund gjort sådär mot en människa hade det varit gonatt på en gång.Ungen ska ALDRIG få ha husdjur, inte ens som vuxen.

 3. Gloria Mundi skriver:

  Usch jag såg filmen och jag vill fan kräkas. Kan ingen sparka på henne på samma sätt så hon får känna hur det känns?Nej men ärligt, SKICKA HENNE TILL EN BOOTCAMP eller nåt. Hon måste vara sjuk!

 4. emma skriver:

  Vad är det med henne!!!!!!Man får en känsla av att hon är mobbad eller har det svårt på något sätt och därför tar ut det på hunden för att den är mindre än henne.

 5. Nina & Astor skriver:

  Detta var det sjukaste… Man blir både ledsen och arg.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.