12 åringen kommer att förhöras av polis

Den 12 åriga flickan som sparkade och slog en hund kommer nu att förhöras av polis. Det var för några dagar sedan som en 12 årig flicka fått lov att rasta sin fars väns hund Jasper, något gick galet för en förbipasserande person har förevigat på film hur flickan går till attack mot hunden och sparkar och stampar på hundens huvud. Flickans anhöriga är svårt chockade över det inträffade då flickan snart skulle få sin första egna hund. Nu kan flickan glömma alla tankar på att få en egen hund.

Man kan undra över vad som gått fel då en 12 åring ger sig på en oskyldig hund? Är det saknad av kärlek eller har man inte brytt sig om flickan tillräckligt? Kanske hon på detta sätt ropar på hjälp för att bli sedd?

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på 12 åringen kommer att förhöras av polis

  1. Kaoskatta skriver:

    Sorgligt att läsa. Stackars hund och stackars tjej som hyser sånt hat inom sig att hon ger sig på ett djur som inte ens försvara sig.Sorgligt också att nu förtiden ska allt gå till polisen, även när det rör barn. Har vuxna slutat vara vuxna? En unge , 10 år ung, kastar snöbollar och blir polisanmäld? Barn är barn och även om dom beter sig knäppt och hjärtlöst så ska väl de vuxna kunna ta tag i det istället för att ropa på polis?Jag skulle blivit förtvivlad om det var min hund eller mitt barn, men ringa polisen? Blir flickan mindre olycklig och mer medkännande av polisen? Ska vi bygga barnfängelser också?Ha en bra dag.

  2. Emma skriver:

    Hon kanske helt enkelt är elak.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.