Grannens pudel blev slagen på nosen med kopplet

På långt håll såg jag grannen med sin ettriga pudel, eller ouppfostrade för det är ju inte hundens fel att han beter sig som han gör. Ni som läst min blogg länge vet att denna pudel har rymt från sin rastgård och gjort utfall mot mina hundar tidigare.

Idag var pudeln kopplad och kom emot oss med sin husse. Jag hoppades på att de skulle hinna fram till sin port innan vi möttes allt för att skona den lilla pudeln från sin ägare. Men ägaren stannade upp och inväntade oss, vilket resulterade i att pudeln skällde vilt ja nästan helt galet och försökte slita sig från sin husse. Som svar på det fick han ett slag med kopplet rätt på nosen, han kvinkade till och fortsatte sin kamp för att slita sig. Det stack till av smärta i mitt hjärta då jag såg slaget över nosen, jag har anmält honom tidigare men jag har ju inga bevis, ingen film eller foton så ord står mot ord och den stackars hunden får lida. Jag undviker att möta dem för att det inte skall vara jag som utlöser slagen.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 svar på Grannens pudel blev slagen på nosen med kopplet

 1. DagStjärnan skriver:

  Näää fy stackars lilla hund..Blir så ledsen när jag hör eller ser sånt.Har hjälpt många katter i mina dagar från att ha farit illa.

 2. Emma skriver:

  Vilken skitstövel till husse. Du sa väl ifrån?

 3. Gunilla skriver:

  Fy vilket folk det finns.Det är ju mannen som skulle ha en snärt över näsan,inte hunden.

 4. Matte skriver:

  Har du försökt prata med den hemska typen? Gör det! Berätta att du skriver om dem på din blogg. Anmäl ägaren till Länsstyrelsen – det är de som har hand om djurplågeriet nu. Om inte anmälningar hjälper: Skriv insändare i lokaltidningen så att hundägaren och dennas grannar förstår vem som avses. Vilken ort bor de i?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.