13 åring tvingades ha sex med hund

En 13 år gammal flicka i norra Tanzania tvingades till att ha sex med en hund. Polisen har omhändertagit hunden. Man kan undra vad det är hos vuxna människor som får dem att göra ett sådant fruktansvärt brott mot barn och djur?

Två män och en kvinna har fängslats efter att de tvingat en 13-årig flicka till tidelag med en hund. Domstolen dömde samtliga inblandade till 20 års fängelse för det brutala dådet. De förtjänade ett straff som skulle vara en läxa för människor med sådana vanor, sade Rehema Kerefu från Tanzania Women’s Legal Aid Committee, enligt The Sun.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

7 svar på 13 åring tvingades ha sex med hund

 1. Ær riktigt skræmmande att tidelag inte ær olagligt i Sverige/Herr S

 2. Michis skriver:

  …men en sak förbryllar mig.Hunden har blivit omhändertagen, men det står inget om hur flickan mår och vem som tar hand om henne idag?

 3. Birgitta skriver:

  Ja det var väl jäkligt bra att dom fick ett rejält straff..i många länder har dom säkert dödat flickan och upphöjt hunden till kung över bynHa en skön kväll :))

 4. Pluppa skriver:

  Till skillnad mot här där tidelag inte är förbjudet :-(Hoppas flickan får hjälp efter detta av nån som är duktig.Kram/Pluppa

 5. Emma skriver:

  Vilka sjuka människor det finns på denna jord. Bra att de fick ett rejält staff.

 6. Omid skriver:

  Vem ska man tycka mest synd om, hunden eller ungen?

 7. Ove Blomgren skriver:

  tror det finns ett okänt antal kvinnor som har sex med hund, även män detta är ju inte något som det talas om. Så klart det är mest synd om flickan, dock inte hunden at förglömma.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.