Ren hund på noll tid – stoppa in den i den nya tvättmaskinen

Nu har man uppfunnit tvättomaten för lata mattar och hussar. Det är en slags tvättmaskin där man stoppar in den skitiga hunden, väljer program och väntar ca ½ timme, ut kommer en nybadad och fönad hund.

Detta är den mest vansinniga och mest onödiga uppfinning man har gjort, det ser inte särskilt trevligt ut där hunden sitter instängd i en tvättmaskin medan vattnet stänker och yr runt omkring. Uppfinningen heter dog-o-matic och fungerar som en biltvätt, först stoppar man in pengar och sedan väljer man program. Det kostar 160 kronor för en liten hund och 390 kronor för en stor hund, dog-o-matic finns än så länge, som tur är bara i Frankrike, jag hoppas att den aldrig slår igenom. Man kan också tvätta katter i den, då kostar det 160 kronor, stackars katt säger jag bara.

Uppfinnaren heter Romain Jarry och han säger att tvättmaskinen är djurvänlig.  

.Ett rent hundliv

Klicka på länken för att se bilder på dog-o-matic : Is the Dog-o-Matic an owner’s best friend?

 

 


Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ren hund på noll tid – stoppa in den i den nya tvättmaskinen

  1. anita skriver:

    kjempe fin design du har fått på bloggen din :0)grattis

  2. kkl skriver:

    stackars hund

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.