Hund ringde alarmcentralen

hundring.jpg

Då polisen i Storbritannien mottog ett hotfullt telefonsamtal fruktade man det värsta, samtalet ljöd: Kom hit….annars så, jag varnar dig! Strax efter bröts samtalet och polisen hann måla upp det värsta senariot, innan det stod klart vad som skett.

Det var hunden Bailey som sprungit bort med telefonen i munnen och av misstag larmat polisen. När han sedan gömt sig bakom trädgårdsskjulet försökte ägaren genom sin stränga uppmaning kalla in hunden. Rösten som polisen hörde tillhörde alltså Baileys ägare som försökte få honom att komma tillbaka med telefonen.

Dog dialled 999

 

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.