Hundbad en sanitär olägenhet

simma.jpg

Just nu vill Laholms miljöpolitiker förbjuda hundbad längs hela kusten. Hundbad är en sanitär olägenhet, hundarna skäller och bajsar, det är två av skälen till förbudet.

Vice ordföranden Christian Wahl (M) har förslagit att nämnden skall förespråka totalt hundförbud längs hela stranden från 1 maj till 15 september. Hundbajs, ökad trafik och lösspringande hundar är orsaker till att miljö- och byggnadsnämnden vill ha bort hundbaden. Frågan ska slutligen avgöras av kommunfullmäktige.

Vi på Dog News tycker att det är trist att alla hundägare inte sköter sig, nu straffas alla pga enstaka hundägares förfarande.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 Responses to Hundbad en sanitär olägenhet

 1. Snuvas_ skriver:

  Vissa ska inte ha hundar helt klart, hur svårt är de att ha koll på hunden och ta upp skiten. Tur vi har ett badställe till våran plutt, ingen som bryr sig om hon tar sig ett dopp där..=)

 2. sj skriver:

  Jättebre blogg!

 3. Greta skriver:

  Hur trist som helst att inte låta hundar få bada,många hundar älskar att få busa runt i vatten och det är väl minsta problemet,ta allt annat skit som människan slänger ikring sig samt skrålar sommarkvällar med grill o vindunkar tycker i så fall jag e värre än att låta hundar få bada!Människan e en sanitär olägenhet i mina ögon.Sen plockar man givetvis upp bajset efter sin hund,tycker även jag.

 4. Sverige i mitt hjärta skriver:

  Blir det förbud för lösspringande småbarn som uträttar sin behov i vattnet och på stranden också? 🙂 Är i Mellbysstrand ofta på sommaren så jag har sjäv varit vittne till detta många gånger. Småbarn är sanitära olägenheter!Ja, det kanske finns vuxna också som gör det. Dock inte undertecknad…..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.