Hund räddade kattunge

tonka.jpg

Här ser ni Tonka på återbesök hos kattungen hos djurskyddsföreningen.

John Malluck släppte häromdagen ut sin schäfer Tonka på gårdsplanen i småstaden Galloway i New Yersey i USA. Efter en stund hoppade Tonka övert staketet, han hade hört ett underligt ljud på andra sidan. Det visade sig vara en liten kattunge i en plastpåse som någon försökt göra sig av med genom att slänga den i diket vid hustomten. Tonka kom tillbaka med plastpåsen i munnen. Den tre veckor gamla kattungen fördes till närmaste djurskyddsförening där den kunde räddas tack vara god vård. Ett par dagar efter fyndet tog sig Tonka till djurskyddsföreningen för att kolla upp katten, som mådde bra och hade fått namnet Zippy.

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hund räddade kattunge

  1. virknålen skriver:

    men så söt 🙂 och duktig Tonka 😀

  2. Arrami skriver:

    Härlig historia! 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.