Fyraåring rastade kamphund

Då mamman i Anderstorp precis hade vaknat upptäckte hon att hennes fyra åriga dotter stod utan för med familjens hund. Fyraåringen hade alldeles själva varit ute och rastat hunden som är av rasen pitbull.

Mamman har nu polisanmälts för bristande tillsyn av hund.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

6 svar på Fyraåring rastade kamphund

 1. honest skriver:

  hon borde väl snarare polisanmälas för bristande tillsyn av barn. Visst att ungen går ut med hunden, men det upprörande är väl ändå att ungen lyckats ta sig ut utan att mamman märkt det. Ungen kunde ju blivit kidnappad eller vad som helst, kanske vissrligen inte lika stor risk när ungen går runt med en pitbull men ändå

  • Dog News skriver:

   Jag håller med, fyraåringen var i större fara än vad hunden var men här tänker de säkert på övriga omgivningen.

 2. Greta skriver:

  Förstår inte vad som var upprörande med detta,barn gör som vuxna gör, således rastade flickan hunden, tyckte hon va duktig och så blir hon anmäld!!!Vilken förälder som helst kan somna o ungen hitta på hyss eller göra nått annat som i detta fall ”bra” rasta hunden,sen är det inte lämpligt m liten 4 åring ensam m stor stark hund men tror inte mamman somnat medvetet…

 3. cachi skriver:

  Ja, och anmälas för bristande tillsyn av barn!!!Hjälp vilket ansvar för en så liten flicka, men troligen gick hon ut utan moderns vetskap…. men mamman borde ju ha vaknat!!!!!!!Konstigt!!! Kunde ha gått riktigt illa för många parter!

 4. Helena skriver:

  En gång när jag var 3 år och skulle gå till dagis med pappa fick han ett kraftigt migränanfall – som så ofta förr. Vi bodde i villa och pappa låg och spydde på övervåningen medan jag väntade på att få gå till dagis. Han ropade ned till mig att ”vänta lite Helena, pappa har ont i huvudet, men han kommer snart”. Jag hade iaf klätt på mig helt på egen hand. Så hör han ”Hejdå pappa!”. Varpå dörren låses upp och slås igen. Han kastar sig på telefonen, eftersom det var ungefär vad han var fysiskt kapabel till att göra, och ringer dagis. Ungefär samtidigt hade jag redan kommit fram till dagis. Slutet gott allting gott. Brast min pappa i uppsyn? Nej. Och det måste inte heller denna mamma helt säkert ha gjort. Man må vara liten när man är 4 år. Men man är stor nog att tänka och handla ändå. Hon kanske tyckte att hon var duktig som hjälpte mamma (som kanske sov för att hon var sjuk). Det vet vi inte. Men en 4 åring kan både låsa upp en dörr och öppna den. Nu hade hon ju inte hunnit någon längre bit tack och lov. Men tror att det mest effektiva i ett sådanthär fall är att förklara, på ett pedagogiskt sätt, för flickan varför hon inte kan och får gå ut med hunden.

 5. Herr o Fru Svensson skriver:

  Förstår faktiskt inte vad problemet är???? Barnet är ute och går med en hund hon lever med. Seriöst, vad är problemet?//Herr S

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.