Mumifierad hund hittad under hus

mumifieradhund.jpg

Foto: Tone Berget

Under en kolonistugan nära Delsjön hittade Tone Berget en mumifierad hund.
 Den mumifierade hunden har inte så mycket päls kvar och inga ögon, men huden, klorna och till och med morrhåren finns kvar välbehållna. Hunden kan ha legat där i många år, ingen kan säga exakt hur lång tid det har tagit för hunden att bli mumifierad, det kan gå fort om den legat på en torr plats.

Tone Berget undrar om ingen saknat sin hund, kanske någon ägare känner igen hunden? Tone ska ringa polisen och se om de kan spåra ägaren.

Mumifierad hund under stugan

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 svar på Mumifierad hund hittad under hus

 1. Kenz skriver:

  En stackars greyhound.

 2. portolanseglaren skriver:

  Hittade sen sådan katt när jag var liten, under verandan. Påkörd av en bil tror jag, drog den sig undan och dog. trist trist. Men döden kan vara att sova.

 3. Sara~Candis skriver:

  Men fyyy fan :((( stackars stackars hund.Sv. Alltså jag kan inte garanterat att inte någon av mina småhundar hugger. Absolut inte. Jag vet att den ena aldrig skulle göra något mot människor, men andra hundar där är det olika varje gång. Den andra vi har han är lurig när det både gäller hundar OCH människor!Jag tror inte heller man kan ha total kontroll, iaf om man inte heter Ceasar 😛 man vet ju sin egen hund rätt bra, men ibland så slår de ju slint. Önskar bara att fler kunde se hundar som djur och inte människor!

  • Dog News skriver:

   Hundar är levande väsen och kan få en slint i hjärnan och då göra vad som helst så man kan nog aldrig få 100% koll på sitt djur

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.