Portugisisk vattenhund räddad ur brunn

Då hundarna Hugo och den tre månader gamla hundvalpen Lisa lekte tillsammans, försvann plötsligt Lisa ner i en brunn. Kvar stod Hugo och stirrade på det gamla brunslocket av trä.

Matte Kerstin Tulered blev alldeles ifrån sig då hon lyfte bort brunnslocket och såg lilla Lisa simma omkring i den fem meter djupa brunnen. Lisa gnydde och skrek, hon var smått i panik över att inte kunna ta sig upp. Som en räddande ängel dök plötsligt den pensionerade räddningschefen Evert Lahti upp på Tulereds gård, han fick tag på en lång stege och klättrade vant ned i brunnen och fiskade upp den lilla skämda valpen.

Efter några timmars ompysslande var allt som vanligt igen, Lisa som är av rasen portugisisk vattenhund gör verkligen skäl för rasen. Lisa har inte fått några men av olykan utan leker och skuttar glatt omkring.

Hundvalp räddades ur brunn

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.