Hundhoroskop – astrologi

Jag har sett flera olika hundhoroskop men idag fann jag en sida där en duktig tjej gjort några jättebra horoskop för hundar. Horoskopet under passar perfekt in på min Tiger, dessutom står det att han passar ihop med Jungfrun som är jag:)

 

FISKARNA

20 februari – 20 mars    känslig, drömmande, intuitiv

En hund i detta tecken är oerhört känslig och mycket mottaglig för påverkan utifrån. Han behöver en lugn konsekvent men mycket mjuk och kärleksfull ledare. Du får honom aldrig att göra något genom tjat eller tvång. Träning måste ske ofta men korta stunder åt gången. Han blir lätt trött och är beroende av vila och sömn. Han kan faktiskt bli tvärtrött och somna mitt i en lek. Han har mycket stark intuition och märker genast vilken sinnesstämning du befinner dig i. Fisken-hunden vill gärna bli bortskämd av allehanda godsaker. Risk finns för viktproblem och diabetes. Den här hundens tassar är också väldigt känsliga så regelbunden kontroll av tassar och klor är ett måste. Fisken-hunden behöver mycket kärlek och känslan av att vara beskyddad. Redan från tidig valpålder bör du stärka hans självförtroende. Valpen kan vara lite sen i utvecklingen men i längden spelar det ingen roll. Särskilt under unghundsperioden behöver han en lugn och konsekvent ledare. Den här hunden lever mycket i sin egen drömvärld. Fiskarna mår bra av bad och hundsim, massage och avslappning. I flera olika tävlingssporter når Fiskarna framgång. Fiskarna passar bra ihop med jordnära personer, framför allt födda i Oxen och Jungfrun.

Flera horoskop finner ni här

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.