Någon som har testat Skudo pet mot fästingar?

skudo pet.jpg

Någon som har erfarenhet av Skudo Pet som sägs vara bra mot fästingar?

Skudo Pet skyddar hunden och katten på ett enkelt och effektivt sätt, man fäster Skudo Pet på halsbandet och då skall fästingarna undvika djuret, är det så enkelt?

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

6 svar på Någon som har testat Skudo pet mot fästingar?

 1. Natalie skriver:

  Har sålt en hel del på jobbet men väntar fortfarande på uppföljning. Har själv använt samma type mot mygg. Funkade bra.

  • Dog News skriver:

   Vi har precis börjat finna fästingar på våra hundar, så jag letar efter något superbra medel. Hur mycket väger en sådan här? Skall den sitta i halsbandet hela tiden eller bara under promenader?

 2. Jerry skriver:

  Har provat Skudo sedan 25 maj på en av mina Chineser en Powder Puff och inte haft någon fästing. När jag är ute på promenad går dom i ett tre koppel och Skudon skall ge ett skydd på 1,5 meters omkrets o hittils har dom andra inte haft en enda fästing.Använder på dom andra 2 bärnstenshalsband o ger dom en dusch med rosmarinnär vi är i torpet där det finns fästingar. Skudon ger ett skydd till mej också då domligger i sängen kommer på min bloggsida fortlöppande rapportera hur det går.Recept på eget fästingmedel o testa http://www.swebiss.com/fastingtips-tick_tips.htmlTack för en JÄTTEBRA hundblogg

 3. Sören Lundin skriver:

  Hej vill bara berätta att min hund en AUSSIEhane 3 år, blev jättelåg när jag satte på honom en Skudo pet. Hela verksamheten blev havererad då hunden blev helt håglös, normalt en pigg krabat. Tog bort den och han blev samma hund igen.Förfarandet upprepades några gånger med samma resultat. Har hört andra med samma problem och även dom där det fungerar utmärkt. Hälsningar Sören Lundin

  • Dog News skriver:

   Tack för din kommentar. Jag har inte skaffat en Skudo ännu, då vi inte haft så mycket fästingar i sommar. Men min väninna är väldigt intresserad av att köpa en till hennes jack russels, kanske skall varna henne då.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.