Hund är misstänkt för döda får

Det börjar vara tjatigt att läsa om alla hundattacker och rivna samt döda får som kamphundarna misstänks ha orsakat den senaste tiden. Jag vet att ett flertal inte gillar ordet kamphund, men just nu tycks kamphundar figurera i media oftare än förut.

Den senaste nyheten är de fyra får som har hittats rivna eller dödade i Skånes Värsjö, norr om Örkelljunga. Först trodde ägaren att det var ett lodjur som stod bakom attacken men senare har framgått att en person med en kamphund varit i närheten av fårhagen, denna person är nu misstänkt för brott mot lagen för tillsyn av hundar och katter.

Hund misstänks ha dödat får

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.