Stegräknare för hundar

stegräknarehund.jpg

Senaste nytt, stegräknare för hundar, ni undrar kanske varför hundar behöver stegräknare, men det finns många orsaker. Man kan tex använda stegräknaren då hunden behöver gå ner i vikt, eller träna upp konditionen inför en tävling osv.

Yamasa-tokei har tagit fram en hundpedometer som kan ge en indikation på hundens aktivitet.  Det går inte att exakt mäta hundens steg, men man kan få en indikation på hur inaktiv eller aktiv din hund är när den är ensam hemma. Hur mycket motion ger en promenad? Hur mycket rör sig din hund?

Kanske något för Activedog?

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Stegräknare för hundar

  1. Jennie skriver:

    Tack så väldigt mycket! Bra blogg! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.