3 åring rastade hund på morgonnatten

TK-lathund.JPG

I morse fick polisen i Västervik ett samtal från en orolig familj som efterlyste sin 3 åriga son, även familjens labrador var försvunnen.

Det blev ett stort polispådrag med hundpatruller i centrala Västervik. Som tur var så observerade en privatperson den lilla pojken som endast var iförd en nattblöja och en liten tröja, pojken hade fått för sig att han skulle rasta hunden alldeles ensam. Man kunde tack vare tipset finna pojken väldigt fort och redan innan kl 7 på morgonen var han och hunden oskadda tillbaka hemma hos föräldrarna, ingen vet hur länge pojken varit ute ensam.  

Försvunnen 3 åring rastade hunden

3 åring smet med hunden i ottan

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.