Kennel i tvårummare = olämpligt

image005.JPG

Länsstyrelsen har bestämt att en tvåa på Söder i Stockholm inte är en lämplig lokal för en kennel, detta sedan man funnit 29 hundar av rasen chihuahua hos en kvinna som bott i lägenheten. 

chihuahua.JPG

Tidigare i år har man beslutat att kvinnan skulle få ha 9 hundar hemma. Men sedan polisen i juni var tvungen att ta hand om 14 av kvinnas hundar som hon lämnat utan tillsyn i fem dagar har man nu beslutat att kvinnan är olämplig som hunduppfödare.

!cid_001901c807af$34e6eec0$5c7f86d5@Fili.gif

Dvärghundar är dyra och kan inbringa en hel del pengar, och pengar i sin tur kan få vem som helst att bli blind och begå brott. Stackars hundar säger jag, tur att de har blivit omhändertagna. Sådana personer som inte klarar av att sätta stopp då det går för långt skall inte ha djur.

Nej, till chihuahua kennel i lägenhet

Kennel passar inte i tvåa

 Hundlicens behövs

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 svar på Kennel i tvårummare = olämpligt

 1. cachi skriver:

  Kvinnan SKALL ha både förbud om hållning av hundar samt Näringsförbud!!!Det är faktiskt ett sjukligt beteende att ”samla” på djur på detta vis. Jag tittar ofta på Animal Planet där det visas om Djurpolisernas arbete både i Miami och Detroit. Många liknande fall.Sorgligt både för djur & kvinnan.Men det jag jag undrar mest över är : Vilka köper hund från denne sk ”uppfödare” utifrån en sån miljö, eller tar omhändertagande rollen över och man vill rädda den stackars valpen från denna misär. Dessutom hur blir de socialt mentalt präglade……..?????????Ja, listan kan göras lång över frågor och åsikter i detta fall från min sida!Men jag säger bara NEJ NEJ!Tack igen för att du tar upp så viktiga synpunkter till hundens rätt!Ha en fortsatt underbar Sommar dag!Eva-Lena

  • Dog News skriver:

   Jag håller med dig i allt vad du skriver. Det är allt för få människor som ser sig omkring i sin omgivning och anmäler dessa oseriösa ”uppfödare” eller så vågar man inte agera. Bättre agera än vara passiv då det handlar om försvarslösa djur

 2. Anna skriver:

  Även om man bo i hus borde man inte ha 20-30 hundar , hoppas nån sätter stop för dom valpfabriker som kallar sig för seriösa uppfödare 🙁

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.