I helgen invigs Sveriges första vattenbar för hundar

hundcocktail.jpg

Äntligen är sommarvärmen här och i värmen behöver alla släcka törsten, även våra kära husdjur hundarna behöver få i sig vatten i värmen. Därför inviger Peter Crichlow på ”Häst och Hund”, Sveriges första vattenbar för hundar i Stockholm till helgen.

Vattenbaren kommer att vara en halvmeter hög och ett par meter bred, den är placerad i nos- och svanshöjd på Kungsgatan 28 på Östermalm i Stockholm. Öppningen av vattenbaren sker i helgen, man får bara hoppas på att det inte blir bråk och slagsmål och att det inte kommer några ”fyllehundar”.

Under öppningen kommer alla hundar bli bjudna på smaskiga snittar tillagade av Sturehofs stjärnkock Felix Netzell. Din hund kommer att kunna mingla med bla kändishundar. Vattenbaren kommer kunna besökas på Östermalm under sommarmånaderna.

Vad? Invigning av Sveriges första vattenbar för hundar.
Var? Kungsgatan 28, Stockholm.
När? Lördagen den 27 juni kl. 13.00-17.00

 

Tack för tipset Klaus

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på I helgen invigs Sveriges första vattenbar för hundar

  1. Dog News skriver:

    Om jag har förstått detta rätt så skall alla hundar dricka ur en gemensam vattenbar? Vi själva är väldigt noggranna med att ingen annan hund dricker ur våra hundars vattenskål då det finns risk för att hundarna kan smittas av olika sjukdomar, någon annan som gör som vi?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.