Jack Russel nära dö vid attack av kamphundar

dog18.gif

I veckan var det dags igen, en Jack Russel fick närapå sätta livet till då två kamphundar som slitit sig från sin matte, gick till attack mot den lilla hunden.

Hade det inte varit för Jack Russelhundens snabba agerande så hade hunden varit död idag, matte Sara Bailey, hon slängde sig på sin hund för att skydda den och då gav kamphundarna upp. Sara har polisanmält händelsen där hennes egen hund Elsa blev svårt skadad i benet.

Sara tror att det kan vara tal om samma hundar som för något år sedan attackerat en polishund. Ägaren till kamphundarna skall ha uppmanat andra hundägare att ta en annan väg än förbi deras hus.

Ja vad säger man, jag tycker som jag skrivit tidigare, har en hund attackerat och bitit någon så bör den hunden allternativt avlivas eller bära munkorg resten av livet. Man kan ju undra om en hund som bits är till glädje för sin ägare?

Hon tvingades skydda sin hund med sin egen kropp

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 svar på Jack Russel nära dö vid attack av kamphundar

 1. Therese skriver:

  Hemskt med alla dessa hundattacker.=( Trodde jag skulle finna lite resultat från Borås här på din blogg eftersom du är på plats….men tji fick jag. Vi borde ju nästan få info under tiden ni håller på *S*

 2. Anonym skriver:

  Innan du säger att en hund som bits ska avlivas så kanske du kan tänka på att den bitande hunden kanske bara känner sig hetsad eller oroad, och bara försökte försvara sig själv. Vilken hund som helst från den snällaste golden och tex en pittbull skulle ju försvara sig om den kände sig tvungen. Och en hund som biter kan vara älskad, är det då rätt att hunden avlivas för att den en gång bitit någon? Jag har själv haft en hund som bitits, han visade sig ha cancer i huvudet och avlivades för en vecka sedan. Det känns lika hemskt även om han bets att förlora honom.

 3. Anonym skriver:

  Min egen Jack Russel blev tämligen svårt biten över hals och nacke nyligen, attacken stoppades av att jag ströp kamphunden tills den nästan dog innan den släppte sitt grepp, var fullständigt vidrigt.
  Skötaren till den andra hunden är fullständigt vansinnigt arg på mig för att jag räddade livet på min hund….hennes gulleplutt fick ju ont i nacken…varför skaffar sig folk hundar de i bemästrar?
  Min egen åsikt är att en sådan hund omedelbart avlivas, hade även gällt min egen hund.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.