Vi är på väg till Almedalsveckan på Gotland

gotland 035.jpg

Just nu är vi påväg till Gotland och Almedalsveckan, vi skall förståss också deltaga på hundutställningen i Visby till helgen. Visby har blivit ett måste för mig på sommaren och vad passar då bättre än att vara där just på Almedalsveckan.

Då samlas varenda en av Sveriges topp politiker i Almedalen och politik är en del av mina intressen för er som inte visste det:) vi söker oss gärna till Fårösund eller Tofta strand på dagen men till kvällen går jag gärna bort till Almedalen och lyssnar på vad våra politiker har att säga. Speciellt intressant blir det nu inför nästa års val.

Alla hundar förljer givetvis med oss till Gotland, hemma stannar enbart våra vuxna tjejer och tar hand om huset. Till alla er som skriver på era bloggar att ni är på semester vill jag rekommendera att endera ha någon som bor hos er då ni är borta eller låta bli att berätta för ”tjuvarna” att ni rest på semester, det fungerar annars som ett inbjudningskort till inbrottstjuvar.

Även om vi är på Gotland så kommer det nog att bli en och annan hundnyhet på Dog News i veckan, och speciellt kommer det en rapport från utställningen i helgen.

Almedalsveckan

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.