Visby, politikerveckan och hundutställning

almedalen.jpeg

I måndags på eftermiddagen kom vi till Visby, solen stekte från en molnfri himmel och man längtade efter skugga. Hundarna var trötta efter den långa bilresan, även om de fått vila i den svala kupén på färjan från Oskarshamn till Visby.

Vi har hyrt en underbar lägenhet vid Visbyhamn, vi har ett inglasad utrum på ca 40 kvadrat och en stor inhägnad gräsmatta där hundarna stortrivs. Tiger missade dock glasväggen då han fick syn på en fågel på gräsmattan utanför, Tiger tog sats och sprang rätt in i glasväggen innan jag hann stpppa honom. Något ”simmig” i ögonen tittade han upp på mig och undrade vad som hände???

Igår solade vi på badplatsen i Snäck, sedan promenerade vi ned till Almedalen för att lyssna på vad Maud Olofsson hade att säga. Kvällen innan var det Jan Björklund som pratade och Folkpartiet bjöd på gratis kaffe med muffins, det hade visst inte Maud råd med för de sålde korv med bröd för en tia:) Få se vad Mona Sahlin skall bjuda på ikväll?

På lördag skall vi gå på hundutställningen vid Oskarssten som Gotlands Kennelklubb ordnar, man har för övrigt infört en fartbegränsning på 50 km i timmen på väg 140 enbart pga hundutställningen.

Dog News skrev i tidningen Aftonbladet om hundutställningen i Visby för två år sedan, läs HÄR

Gotlands kennelklubb

Mona Sahlin talar i Almedalen i kväll

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Visby, politikerveckan och hundutställning

  1. Dog News skriver:

    Idag kommer tusentals hundar till Gotland, vi såg redan en hel del hundägare som anlände igår.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.