Dvärgpinschertik bortsprungen i Umeå – efterlysning

 

shamira_0.jpg
Dvärgpinschertik bortsprungen!

Denna text har jag kopierat från Jennys hemsida, hon efterlyser sin hund Shamira som är en svart (black and tan) dvärgpinscher tik ca 30 cm hög, hon bär ett rosa halsband med strasstenar på. Hon försvann från Mariehem i Umeå vid kl 19.00 den 6/7 och sågs senast kl 22.00 på Norrmejeriers område.

Shamira har bara varit i Sverige sen den 1/7, hon är en speciell flicka som just nu är antagligen mycket rädd, kall och orolig. Hon går inte fram till folk hon inte känner och just nu är hon gravid så försöker någon främlig lyfta upp henne kommer hon med största sanolikhet att bitas. DETTA beror på hennes graviditet!!

Shamira ovärdelig för ägaren som till varje pris vill ha henne tillbaka.
Alla tips är välkomna, stora som små bara Shamira kommer hem igen.
Tailsofpower@hotmail.com
076-1479994
070-5655791
Hittelön utlovas till den som finner Shamira och ser till att hon kommer hem igen. SHAMIRA ÄR GRAVID, hon behöver komma hem!!!

Shamira är anmäld försvunnen till polisen så alla som ser henne, snälla ring polisen eller ägaren så vi kan lokalisera henne!!!


Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Dvärgpinschertik bortsprungen i Umeå – efterlysning

  1. Dog News skriver:

    Man har igår kväll funnit Shamira död, hon blev överkörd av en bil bara minuterna efter att ägaren hade sett henne vid liv. Våra tankar går till Jenny. Shamira vila i frid!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.