Hunden eller sambon?

djurdiagram210_969144b.jpg

Bilden hämtad från ABs artikel

En intressant fråga för oss inbitna djurälskare, vem väljer du, ditt husdjur eller din sambo/man?

Min man har nog länge tyckt att jag är lite ”annorlunda” då jag sagt att om jag tvingas välja mellan honom och hundarna så är svaret självfallet hundarna. Det känns bra att läsa i AB att jag inte är ensam, att 8 av 10 personer skulle föredra djuret framför sin älskling. Jag kan tänka det såhär, jag skulle aldrig bli lycklig om jag skulle bli tvingad att leva utan mina hundar, så ett förhållande för mig utan hundar skulle aldrig hålla ändå.

Man behöver sina husdjur, att älska ett husdjur är en gränslös kärlek utan egentliga krav. Det enda en hund behöver är mat, motion och massor med uppmärksamhet.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hunden eller sambon?

  1. jocke skriver:

    Men hallå! Jag valde bort BÅDE fru och hund! Vi skaffade jycke 2 månader innan vi separerade och då kunde inte hunden bo kvar hos mig efterom jag jobbar 100%, så jycken fick flytta med matte till gården på landet där hon bor nu. Jag har nu bara hunden varannan helg, samt lite mer på semestern. Det blir mest besvärligt tycker jag, eftersom hela min hundfostran går åt skogen när han inte bor hos mig och hos matte blir han knappt fostrad alls. Skulle med andra ord helst slippa hund helt som det nu blev.Dock skulle jag gärna ha hund om jag levde i en fast relation så att vi var 2 vuxna som tog hand om den.

  2. BeBest skriver:

    Hunden! Lätt! :O)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.