Sveriges största utomhusutställning

Så var årets upplaga av Sveriges största utomhusutställning i Tvååker till ända. Det har varit två dagar av späckat program.

2009-07-06-VisbyBIRlördagTiger.JPG

Vi hade två otroligt givande dagar i Tvååker, Tiger var ju BIM igår och idag knep han Cacibet. Många av er läsare kom fram och pratade med oss, jag vill tacka er för de varma orden om Tiger och för min trimning av honom. Nej, jag är inte utbildad frisör, utan snarare perfektionist vad gäller mina egna hundars pälsar. Därav vill jag att alla hårstrån ligger perfekt…….

Tiger är förövrigt just nu Sveriges vinstrikaste Pomeranianhane!

Idag hade vi också med oss Tigers avkommor Amber och Indy bara för att de skall få vanan inne att visatas på utställningsplatser. Det var många som stannade till för att se på valparna och ännu fler som kunde tänka sig att skaffa en hund av rasen Pomeranian. Kul!

Ni som inte kom fram och hälsade idag får gärna svänga förbi på nästa utställning. Ha det gott och lycka till med era hundar!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Sveriges största utomhusutställning

  1. Vivi Christensen skriver:

    Tillykke med Tiger;o) det går jo rigtig godt med jer 2!!!

    • Dog News skriver:

      Tusen tack Vivi:) Jag träffade igår för övrigt de danska damerna som vi satt tillsammans med i Alborg, de som du kände gott.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.