Allt vanligare med dödsannonser för djur

dödsannons.jpg

Det har blivit allt vanligare med dödsannonser för djur, bara genom att bläddra igenom dagstidningen så ser man allt oftare dödsannonser för hundar osv.

Men alla dagstidningar är tyvärr inte villiga att ta in dödsannonser för husdjur, en del tycker att det är opassande medan andra chefsredaktörer anser att var och en skall få visa sin sorg på det sätt som man själva väljer. Det finns läsare som tycker att det är osmakligt att blanda dödsannonser för människor och djur, varför kan inte djuren få en egen liten hörna där man kan lägga in dödsannonser för sina älskade husdjur?


Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Allt vanligare med dödsannonser för djur

  1. Johan skriver:

    Klart man vill minnas sina djur, de blir en familjemedlem lika viktig som övriga familjen och man känner en stor sorg då de passerat vidare. Själv gillar jag sättet att minnas via en bild hemma och kanske på en minnesplats på internet..

  2. Pingback: Viktigt att sörja – då din bästa vän dör |

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.