Nu kan djuren flyga säkert och bekvämt

pet-airways.jpg

USA skall ju vara först med det mesta, så även då det gäller att flyga sina älsklingar hundarna bekvämt och tryggt inne i kabinen. Paret Dan Wiesel och Alysa Binder har nämligen startat ett flygbolag som enbart flyger husdjur, man har tagit bort stolarna inne i flyget och ersatt dem med transportburar för djur.

Alla ni som har behövt flyga med era hundar vet hur jobbigt det är för hunden att behöva resa i bagageutrymmet, det vore rena drömmen om pet airlines kunde finnas här i norden också. Men det kommer väl, så som allt annat som har startat i USA och sedan spridit sig ut i världen.

Bone voyage, as pets get airline

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.