Smokey överlevde med grillgaffel i hjärnan i två dygn

sun.jpg

Smokey överlevde som ett under med grillgaffel i hjärnan i två dygn.

Tolv veckor gamla hundvalpen Smokey fick en grillgaffel i huvudet då ägarna Hugie och Billie Wagers hade en grillfest hemma. Handtaget på gaffeln gick av och oturligt nog träffade gaffeln valpens huvud, valpen sprang skadad till skogs med grillgaffeln fastkilad i valpens skalle. Det skall vara maximal otur att gaffeln skall ha haft sådan kraft att den tränger in så djupt i en hunds skalle? Var det en olycka kan man fråga sig? 

Otroligt nog kom valpen hem efter två dagar, grillgaffeln satt fortfarande kvar i huvudet på honom. Veterinären kunde senare operera bort gaffeln, och som ett under kommer valpen att överleva med enbart försämrad syn på högra ögat.


Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.