Hund adopterade pandaungar

panda.jpg

En hund har adpterat två nyfödda pandaungar på ett zoo i Taiyuan

Då de två röda pandaungarna föddes ville deras mor inte veta av dem, trots det stortrivs ungarna nu då de har blivit adopterade av en hund. Tiken är mycket stolt över sina ungar och visar gärna upp dem för fotograferna.

Det var ingen som visste att pandan väntade ungar och genast efter förlossningen övergav hon de nyfödda ungarna. Man började omgående leta efter att annat djur som skulle kunna amma ungarna och då en bonde erbjöd sin tik som precis hade fått en valp var man inte sen att tacka ja. Det visade sig vara en lyckoträff för både adoptivmamman och ungarna stortrivs med varandra. Underlig är livets gång.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.