Varg angrep tax i Malung

varg.jpg

Joakim Gustafsson från Malung fick sig igår natt en rejäl chock då han fick se sin tax hänga i gapet på en varg.

dog30.gifDet var sent på natten som Joakim hade öppnat dörren och släppt ut taxen Pingla för att kissa, bara några minuter senare hörde han hur taxen skrek av smärta. Han rusade ut för att se vad som hänt och då fick han se en stor varg med taxen hängandes i sina enorma käftar. Joakim reagrerade genast och skrek så högt han någonsin kunde, då släppte vargen greppet om taxen och sprang till skogs. Taxen klarade sig med livet i behåll men fick ett stort fult jack i huden.

Det finns gott om varg i Malung enligt Joakim men det var första gången som någon av dem vågade sig så nära inpå människorna.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Varg angrep tax i Malung

  1. Lina skriver:

    Hej! Såg ditt gamla inlägg om olika typer av pomeranians, hoppas det är ok att jag kommenterar här visste inte om du skulle se det annars! Var det en vuxen tik på bilden, för det är en sån typ ag vill ha men har nästan bara hittat hundar med spetsigare nos. Är det just de silver/grå färgade som brukar ha trubbigare nosar? Mvh Nybörjaren Lina

    • Dog News skriver:

      Hej och tack för din fråga. Du kan kommentera var som helst, jag ser alla kommentarer som nya. Färgen har inget med hur långt nosparti en Pomeranian har. Jag vet inte vilket inlägg du menar då jag har nästan 2000 inlägg på bloggen, skriv gärna din fråga vid det inlägget du menar så skall jag svara dig. Ha det gott!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.