Nyfödd bebis hängde i käftarna på familjens hund

baby.jpg

Bilden har inget med inlägget att göra

Pappan i familjen hade precis slagit nummret till SOS för att anmäla sin fyra dagar gamla son som försvunnen, då får han syn på pojken som hänger i käftarna på familjens hund.

Alexander James Smith – A.J. blödde ur munnen och han fördes med ambulans till sjukhuset i Lexington, USA, hans tillstånd är kritiskt men stabilt.

Michael Smith och hans fru Chrissie hade lämnat sin son A.J. i hans spjälsäng, några minuter senare var sonen borta. Föräldrarna sprang ut för att leta efter hunden som är en blandras och påminner om en husky. Hunden Dakota har tidigare tagit saker ur huset och gömt dem i trädgården. Pappa Michael säger att hunden Dakota inte var elak utan behandlade barnet som en valp.

Djurskyddsmyndigheterna har tagit hand om hunden som troligtvis kommer att avlivas, trots att paret gärna vill ha kvar hunden som enligt dem inte är aggressiv. 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Nyfödd bebis hängde i käftarna på familjens hund

  1. GirlTalk skriver:

    Det är så typiskt. Alltid ska hunden avlivas. Det borde väl va föräldrarna som straffas för dåligt omdöme om dom vet hur hunden är. Hundskola kanske? Det går ju faktiskt att träna bort sådana beteenden. Men nej, vi avlivar hunden istället. Morr…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.