Vi åker till Danmark

2009-07-22dnamark1.JPG

Tiger var mycket angelägen om att komma med på resan, han minns säkert förra helgen då jag packade och han fick stanna hemma…..så nu skulle han promt sitta i resväskan redan kvällen innan vi skulle åka.

Då ni läser detta så är jag och Tiger på väg till Danmark, det är sista helgen på semestern och jag skall spendera den på tumanhand med Tiger i Grenå.

Jag hoppas att jag finner en dator på hotellet så skall ni få höra vad vi har för oss i Grenå, vi skall i vartfall bo på ett mysigt hotell nära havet. Fyra dagar bara jag och Tiger, ni kan tro att han kommer att mysa då han får vara ensam med matte.

Förståss längtar jag hem redan innan jag åkt, så är det alltid jag gillar att resa men då skall alla hundar och HUSSE vara med oss, annars blir det lätt dyra telefonräkningar.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Vi åker till Danmark

  1. Thindra skriver:

    söt hund

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.