Salih har öppnat egen veterinärparktik i Kungsbacka

salih.jpeg

Till allas vår glädje har veterinär Abdel Salih (igen) öppnat egen veterinärpraktik i Onsala i Kungsbacka. Vem du än pratar med som har småhundar i området så vet alla vem veterinär Salih är.

Salih har jobbat 25 år som distriktsveterinär i Vallda i Kungsbacka, där han nu som 63 år gammal lät sig pensioneras ifrån och öppnade återigen i egen regi hemma i Halla i Onsala. Salih är troligen en av de mest utbildade veterinären i Västsverige med dubbla veterinärexamina bakom sig.

Som ung gick Abdel Salih en sex årig veterinärutbildning i Sarajevo, därifrån kom han på forskarstipendium till Uppsala. Salih gillade Sverige och stannade kvar här, det innebar också att han fick göra om sin examen i Sverige! Salih var också tvungen att lära sig Svenska då studierna var på svenska, men det klarade han galant. Veterinär Salih är född i Nubien men kom till Sverige på 70-talet.

Idag har Salih en varierande kundkrets, allt från hästar, kor, får, getter, hundar, katter till marsvin och kaniner. Det finns många stora veterinärkliniker runt om Kungsbacka, men många med mig väljer den kända ”byveterinären” Salih framför att åka in till stan. Efter att ha varit kund hos veterinär Salih i sju år, så känns det tryggt att vända sig till honom vid allt från vaccinering till att dra ut mjölktänder på mina hundar. Det bästa är att jag får vara med vid ingreppen och har en personlig nära kontakt med veterinären.

Salihs Veterinärpraktik

Krokvägen 41

43492 Vallda

Tel: 0300-27812 mellan kl. 07:30-09:00Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 svar på Salih har öppnat egen veterinärparktik i Kungsbacka

  1. abdel.salih skriver:

    Tusen tack för vänligt bemötande när vi kom med Zigge 24 maj han mår bra Tack för telefonsamtalet dagen efter det värmde Kram Agneta o Leif

  2. sussi skriver:

    Trevligtbemötande och att man känner sig trygg är oerhört viktigt för oss djurägare och det gjorde jag hos Salih när vi var där och drog lite tänder. Tack för gott omhändertagande .

  3. Pingback: De tjänar på att ditt djur är sjukt |

  4. Daniella skriver:

    Hej! Jag skulle vilja vaccinera alla mina tre kaniner men jag undrar om man kan para dem kanske dagen efter och hur mycket kostar det?💗💗

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.