Hundens namn talar om vilken person du är

 AB har en artikel om namn på dina sällskapsdjur, fortfarande toppas listan me de vanligaste hundnamn av Ludde, Sigge, Bamse, Wilma, Molly och Ronja. Men det har blivit allt vanligare med att djurägarna väljer ett namn som de vill bli förknippade med, så som Gucci, Adidas, Diesel, Armani och andra kända märken.

Dogge Doggelitos pitbull terriers heter Rizla och Bonnie, Paris Hiltons chihuahua heter som bekant Tinkerbell, bloggaren Kenzas chihuahua heter Armani, och Mikael Persbrandts rhodesian ridgeback heter Vasco.

Sedan finns de personer som väljer mera ”enkla” namn, såsom Renée Zellweger, vars golden retriever heter Voff.  Eller som USA:s president Barack Obama tog ett enkelt namn på sin portugisiska vattenhund som fick heta Bo.

Själva väljer jag lite mera udda namn på mina hundar, de senaste heter som bekant Tiger, Indy och Amber. Vi har ju även haft hundar som heter Grace, MayDay och Woody.

Vad säger ditt djurs namn om dig

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.