Hund återfunnen efter 9 år

Hunden Muffy var spårlöst borta i 9 år, hon försvann från familjens bakgård och sedan dess har ingen sett eller hört något om henne. Nu 9 år senare har man återfunnit Muffy 190 mil från platsen där hon försvann, det är som ett mirakel att Muffy är i liv! Nästa vecka skall Muffy återförenas med sin ägare.

Matte Chloe Rushby har fått se videofilmer av sin älskade hund Muffy, matte säger sig känna igen hunden trots att den har levt ett liv i missär. Hunden är idag mager och loppbiten men har livsglimten kvar och kommer nu att få leva ett pensionärsliv i lyx.

Muffy hittades av djurinspektörer som utredde ett fall om misstänkt djurplågeri i Melbournes södra delar. Utanför huset fick de syn på en liten skabbig byracka sovandes på en bit kartong. Hunden var urmärglad och hade fullt av hudinfektioner.

Med hjälp av hundens microchip i nacken, kunde man lokalisera hundens ägare som blev glatt överraskade av att Muffy fortfarande levde.

Hunden Muffy hittad 190 mil bort – efter 9 årDet här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 svar på Hund återfunnen efter 9 år

  1. wirginiella skriver:

    En histortia som slutade bra för denna hund… Djur plågare andra skulle sjämmas. Hundens ägare som förlorade sin hund. Att återfå sitt djur så fint…

  2. wirginiella skriver:

    En histortia som slutade bra för denna hund… Djur plågare andra skulle sjämmas. Hundens ägare som förlorade sin hund. Att återfå sitt djur så fint…

  3. AmeliaWatson skriver:

    Vilken underbar nyhet!Min älskade dvärgspetskille var 11½ år då han rövades bort av våra dåvarande grannar, och jag aldrig fick återse honom.Det hände 2001, och han hade inte varit vid liv nu om han ens blev väl omhändertagen.Men denna nyhet visar att inte allt hopp alltid är ute, ändå.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.