Hund hittades död med avskurna öron och svans

Vad är det för sjuka människor som går lösa, natten mellan torsdag och fredag hittades westien Torsten död på Nyebron i Lerum. Öronen och svansen saknades från den döda hundkroppen.

Hunden Torsten hade på natten smitit ut genom ytterdörren som stod på glänt, Torstens ägare fick ett telefonsamtal från polisen klockan fyra på fredagsmorgonen. Man hade hittat Torsten död, svansen och öronen var avskurna, på fyndplatsen fanns det gott om blodspår. Någon sjuk människa hade gett sig på den lilla försvarslös hunden som gick en förskräcklig död till mötes.

Tidigare har man hittat en död katt upphängd i ett måttband på tingshusets vägg, och en annan katt  låg nedtryckt i en brevlåda. Man undersöker nu om det finns ett samband mellan dessa händelser eller om det eventuellt är en kamphund eller annat djur som ligger bakom hundens död.

Hund dödad och skändad

Läs också Djurplågare dödade Evas hund Torsten

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

5 svar på Hund hittades död med avskurna öron och svans

 1. marre67a skriver:

  Något som gör mig djupt upprörd är dessa hemska djurplågare. Hur kan en människa vara funtad som gör något så fruktansvärt mot ett oskyldigt djur. Jag blir rent ut sagt arg!

 2. Ken, oinloggad skriver:

  Herregud så arg jag skulle bli.

 3. Crazy Bitch skriver:

  Usch, skulle dö om något sånt hände mina älsklingar! Fy fan vad hemskt!

 4. Dog News skriver:

  Igår hittades ytterligare en katt upphängd utanför polisstationen i Lerum, man hade också lämnat ett brev till polisen. Vad är det för idioter som är i farten? Hoppas polisen får tag på dem innan flera oskyldiga djur dör och stympas.

 5. Tilda skriver:

  Så det skulle alltså vara en ”kamphund” som skurit av öron och svans, samt hängt upp en katt i ett måttband?! Ska den ha skrivit brevet också? Av alla idiotiska inlägg i den här eviga kamphundsdebatten var nog det här det allra dummaste jag sett…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.