Hundägare och bajskorvar

2009-08-16Nyköpingbajs.JPG

Bajskorv utanför entrén till Ibis hotell 16/8-09

Ibis hotell i Nyköping gjorde alla hundutställare en jättetjänst i helgen då de ”öppnade” upp sina hotellrum för alla som ville bo där med hund. Det var svårt att få tag på hotellrum där man fick ha hund med sig pga den Internationella hundutställningen i Norrköping och den nationella i Nyköping, då ville Ibis vara vänliga mot oss hundägare.

Men vad får de igen på detta, jo hundägare som låter sina hundar bajsa strax intill huvudentrén på den vackert vita stenbeläggningen, och låterbli att plocka upp efter sig! Någon som känner sig träffad av er läsare? Hoppas att det inte var någon av er som lät skiten ligga kvar på den annars så vackert kantade entrén. Fyyyyy säger jag till sådana girslortar som förstör för oss andra. Tror ni att Ibis ställer upp i nästa år med rum till alla som behöver?

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.