Djurägare oroliga – djurplågare går lös i Lerum

I Lerum nära Göteborg lever husdjursägarna i skräck efter senaste tidens djurplågeri som har skakat hela kommunen.

I maj i år hittades en katt upphängd på dörrhandtaget till det gamla tingshuset i Lerum. Några veckor senare hittades en död katt nerstoppad i en brevlåda. I förra veckan hittades westien Torsten död på en bro med svansen och öronen avskurna. Det senaste husdjuret i raden var katten Mjao, vars lemlästade kropp var upphängd på polishusets dörr. 

Rädslan för djurplågaren har blivit så stor att en del familjer inte längre vågar låta sina barn leka utomhus ensamma, av rädsla för att något ska hända dem.
En mycket sjuk männsika går lös, hoppas att polisen hinner få tag på honom/henne innan ytterligare husdjur eller ännu värre barn faller offer för hans/hennes sjuka handlingar.

Sorg efter Torstens död

Djurplågare dödade Evas hund Torsten

Inga spår efter djurplågare

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

5 svar på Djurägare oroliga – djurplågare går lös i Lerum

 1. Djurägare skriver:

  Om man har uppsikt över sina djur så behöver man troligtvis inte oroa sig. Om man däremot låter djuren komma och gå som de vill…ja, då får man kanske skylla sig själv.

  • Dog News skriver:

   Håller med att man behöver ha uppsikt över sitt djur…..men…”Om man däremot låter djuren komma och gå som de vill…ja, då får man kanske skylla sig själv.” visst men det går faktiskt en mycket sjuk person lös i Lerum…..att döda och lämlästa ett husdjur?

 2. Djurägare skriver:

  Nu menar jag inte att de får skylla sig själva att det springer omkring en galning där…men när djuren får komma och gå som de vill (och utan uppsikt) så får man skylla sig själv om det händer något med djuret (att det blir ihjälkörda eller dödade av rovdjur etc.).

 3. sickan skriver:

  Han är gripen och har erkänthttp://www.gt.se/nyheter/1.1675791/han-mar-valdigt-daligt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.