Förvildade hundar dödade par i USA

Ett äldre par i Georgia, USA, attackerades och dödades av 15 förvildade hundar. 65-åriga Sherry Schweder var ute för att leta efter sin hund då hon överraskades av de vilda hundarna.
Då Sherry inte kom tillbaka hem åkte hennes 77-åriga man Lothar Schweder ut med bilen för att leta efter sin fru. Han möttes av en fruktansvärd syn, 15 förvildade hundar höll på att attackera hans fru. Lothar slängde sig in i hopen av de attackerande hundarna, allt för att rädda sin fru. Hundarna lyckades bita ihjäl både kvinnan och mannen, man fann mannens döda kropp på andra sidan vägen, fem meter bort från hans fru.

Myndigheterna har nu fångat in flocken som anföll paret. De tas omhand av viltvårdare i väntan på ett beslut på vad som ska hända med dem. Hundarna har tillhört en man som bodde på samma gata men som flyttat. Hundarna blev kvar i kvarteret och har sedan dess förökat sig och förvildats. Hundarna har aldrig visat sig vara aggressiva tidigare.

Hundflock dödade äldre par

Animal lovers killed by pack of wild dogs

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.