Djurplågeri eller konst

kamel.jpg

Jag har inte så stor förståelse för den senaste ”flugan” i USA där man stylar pudlar till pandor, kameler, hästar osv på så kallade ”creative grooming”-uppvisningar.  Hundarna verkar älska hela upplevelsen skriver pressen? Vem tror på sådant?

Snacka om att göra en pudel

Poodles made to look like pandas and camels

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Djurplågeri eller konst

  1. Pia Lindgren skriver:

    Något så URBOTA IDIOTISKT, Det skall vara dom helt bombade amreikanarna som tycker att något sån här är roligt för hunden. Har dom frågat vovven och fått svar????En hund är en hund i sin ras och ta mej 17 inget annat.Pia

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.