Puppy party

Hundcentret Dogplanet i Stockholm ordnar puppy parties för nyblivna hundägare, konceptet är liknande som en mamma-grupp.

Verksamhetschefen Alexandra Fyhrs kom på konceptet för fem år sedan då hon läste om en veterinär som höll pyppy partyn. Alexandra startade grupper för nyblivna hundägare för ett år sedan på Hundcentret Dogplanet i Stockholm. Hundägare behöver råd och kontakt med andra hundägare precis som nyblivna mammor behöver, i dagens samhälle väljer ju många att skaffa valp istället för barn. Hundarna behandlas ofta också allt mer som barn istället för djur, man döper dem efter människonamn och många väljer att till och med använda kläder på sina älsklingar.

Läs mera om valpgruppen HÄR

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.